Door renovatiewerken kan de school tijdelijk telefonisch onbereikbaar zijn.
U kan ons steeds via mail bereiken: info@sintlambertus.be of directie@sintlambertus.be.

Inschrijvingen voor het schooljaar 2021-2022

Goed geïnformeerd zijn, is belangrijk bij het maken van een nieuwe schoolkeuze of het kiezen van een nieuwe richting. Op onze website en op onze facebookpagina kan je meer info vinden: de brochure voor de eerste graad, lessentabellen, foto’s, een filmpje … die hopelijk de sfeer van onze school een beetje weergeven. Jammer genoeg is het momenteel niet mogelijk een infodag of opendeurdag te organiseren.

Aarzel niet om ons te contacteren als je meer info wil. Dat kan telefonisch op het nummer 015 24 12 42 of via e-mail info@sintlambertus.be.

Door de strenge veiligheidsmaatregelen verlopen de inschrijvingen dit schooljaar noodgedwongen op een andere manier:

Inschrijvingen voor 1A en 1B met voorrang

Volgende groepen krijgen voorrang bij het inschrijven voor het eerste jaar A en B. Dat is wettelijk bepaald.

  • Broers en zussen van leerlingen die dit schooljaar op Sint-Lambertus school lopen, hebben voorrang. Ook stiefbroers en -zussen of halfbroers en -zussen of andere kinderen die op hetzelfde adres wonen, kunnen gebruik maken van deze voorrangsregel.
  • Kinderen van personeel van de school.

Deze inschrijvingen zijn mogelijk van 22 februari 2021 tot en met 5 maart 2021. Neem hiervoor telefonisch contact op met de school op het nummer 015 24 12 42.

Inschrijvingen voor 1A en 1B zonder voorrang

Deze inschrijvingen verlopen in twee stappen:

  1. Vanaf 15 maart 2021 kan je digitaal voorinschrijven via onderstaande knop. U krijgt hiervan een bevestiging via mail.
  2. Vanaf 25 april 2021 kan deze inschrijving gefinaliseerd worden. Omwille van de coronamaatregelen zal dit waarschijnlijk ook digitaal gebeuren.

Als de coronamaatregelen het toelaten willen we jullie alsnog in de gezinsbubbel uitnodigen op de school voor een rondleiding en een intakegesprek.

Inschrijvingen voor andere leerjaren

Inschrijvingen voor andere leerjaren zijn mogelijk vanaf 25 april 2021. Hiervoor kan je de school contacteren op het nummer 015 24 12 42 of via e-mail info@sintlambertus.be.

SFEERBEELD

PRESENTATIE

BROCHURE

ONZE LEERLINGEN

ENKELE LESSEN

STEM-WETENSCHAPPEN OF STEM-TECHNIEKEN?

Inschrijvingen tijdens de zomervakantie

Inschrijven tijdens de zomervakantie kan alleen na een telefonische afspraak op het nummer 015 24 12 42 of na afspraak via e-mail info@sintlambertus.be

van donderdag 1 juli tot en met woensdag 7 juli 2021

  • maandag tot vrijdag van 10 u. tot 18 u.
  • zaterdag van 10 u. tot 13 u.

van zaterdag 21 augustus t.e.m. zaterdag 28 augustus 2021

  • maandag tot vrijdag van 10 u. tot 16 u.
  • zaterdag van 10 u. tot 13 u.