We zijn op het einde van de eerste week verhuisd naar een veel groter huis dan waar we in zaten. Toen de eigenaars van het huis de deur open deed en we binnen mochten gaan was dit voor ons indrukwekkend, dit huis was veel groter dan het eerste huis. We vonden dit fantastisch omdat we nu veel meer ruimte hadden. De eerste dag in het nieuwe huis hebben we direct onze kamers gekozen, en hebben Rick en ik besloten om op 1 kamer te slapen. Dit kwam voor ons goed uit omdat we op deze kamer internet hadden. Nander besloot om op een kamer te gaan slapen met een tweepersoonsbed. Op deze kamer had Nander ook internet. We hadden de eerste avond in dit huis ook al direct bezoek, namelijk van een hond. Deze hond hebben we 1 avond bijgehouden, maar we hadden eerst aan de eigenaars geïnformeerd dat dit hun hond was, dit was het geval. We waren in ieder geval heel blij dat we konden verhuizen!