Op zaterdag 24 Maart. 2018 zijn wij met zen 3tjes naar de hoofdstad van Ierland geweest. Dit via de Wexford bus. Deze vertrok vanuit het centrum van Enniscorthy, deze bus reed helemaal zonder overstappen naar de hoofstad Dublin. Het was die dag prachtig weer, rond de 14 a 15 graden Celsius en volop zon. We zijn dan in Dublin ergens afgestapt en via gps naar een Whisky makerij geweest. Hier hebben we een toer door de fabriek genomen. Deze toer bevatten een beetje uitleg over de geschiedenis van whisky  vervolgens kregen we dan een rondleiding en uitleg over hoe de whisky gemaakt wordt. Tenslotte was er een whisky tasting. Uiteraard hebben wij hier aan deelgenomen. Deze was zeer geslaagd. Bram heeft een fles gekocht. Via Rick want je moest 18jaar zijn 😜. Toen zijn we nog naar lokale McDonald’s gegaan en hebben we een menu gegeten. Vervolgens zijn we nog eens door de winkelstraat geweest en terug richting bus. De bus terug vinden was een ander verhaal want ookal stonden we aan de juiste, toch is de buschauffeur van Wexford busses voortgereden. We hebben dan na 50minuten wachten de volgende bus genomen richting enniscorthy. Thuis hebben we nog wat spaghetti gemaakt en gegeten. Daarna de tv nog wat opgezet en gaan slapen 💤