Stage Ierland maandag-woensdag

maandag zijn we voor de eerste keer gaan werken. we hebben een korte voorlichting over de veiligheid gekregen, daarna hebben we een rondleiding gekregen, waarna we de leidinggevende hebben ontmoet. Nu was het tijd om te beginnen werken. Jorden heeft moeten ponsen. Iwein heeft toonzaalmodellen moeten maken. Dries heeft aan de paneelzaag moeten staan. Steye heeft cnc gedaan. Toen we thuis waren hebben we Kip met rijst gegeten.

Dinsdag was onze tweede dag werken. Jorden heeft gaten moeten boren. Iwein heeft aan de zaag gestaan. Dries heeft aan de assembly gestaan. Steye heeft kaders moeten krimpen. Toen we thuis waren hebben we paella gegeten.

Woensdag heeft Jorden terug gaten geboord. Iwein heeft in de voormiddag gezaagd en in de namiddag heeft hij hefschuiframen ineen gezet. Dries heeft aan de cnc gestaan. Steye heeft scharnieren gehangen en heeft vents en frames aan  elkaar vast gemaakt. Vandaag stond er spaghetti op ons menu.

Groetjes team Ierland