We zijn heel goed aangekomen hier in het koude Denemarken. We werden heel goed onthaald door de gastvrije Denen. Zodra we aangekomen waren op de school, waar we verblijven. Zijn we samen met de leerkrachten de omgeving gaan verkennen. Het stadje Herning is een erg leuk en gezellig stadje. Op maandag begon onze stage met rondleidingen op de school en op de stageplaatsen. Zodra we een rondleiding hadden gekregen konden we aan de slag. De mensen van het bedrijf waar we werken zijn erg met ons begaan en willen ook zeker dat we iets bijleren.

Na een hele week werken hadden we nood aan een beetje ontspanning. Daarom besloten we om de stad Aarhus te bezoeken dit is trouwens de 2de grootste stad van Denemarken. In de stad zelfs waren erg veel gebouwen met een speciale vorm van architectuur. Na het leuke bezoek aan de stad keerden we terug naar Herning om morgen nog een ontspannende dag te nemen en maandag terug aan het werkt te gaan.

 

Groetjes uit Denemarken

Jordy & Jonas

Team Denemarken