17379889_1834909896721581_2064175818_o

Voor alle zekerheid, we zijn veilig aangekomen in het regenachtige Ierland. Nadat we waren aangekomen zijn we met de auto naar de winkel geweest. Hier hadden we de hoognodige winkelwaar gaan halen, omdat we met de auto waren. Dan zijn we onze nieuwe verblijfplaats gaan bezoeken. Meteen hierna hebben we ons gesetteld in ons nieuwe huis. Toen zijn we het naburige stadje gaan verkennen. Als we alles hadden gezien zijn we samen met de leerkrachten gaan eten. Na deze lange en vermoeiende dag zijn we naar huis gegaan.

De volgende dag hebben we ontbeten en zijn we terug naar Enniscorthy gefietst. Hier zijn we gaan wandelen op Vinnigar hill waar we een adembenemend uitzicht hadden op het stadje. Jammer genoeg was het slechte weer een spelbreker voor nog verder te kunnen zien. Vervolgens zijn we terug naar huis gefietst om aan het avondeten te beginnen. Na het avondeten hebben de leerkrachten de afwas gedaan, waar we natuurlijk zeer blij voor waren. Nu sluiten we de dag af .

Groetjes Team Ierland