We zijn de week begonnen aan de ponsmachine en aan de boormachine. Het 2de deel van de week hebben we grotendeels alleen aan de boormachines gestaan. Vrijdag mocht Matthias aan de CNC staan, dit bleek dan vanaf vrijdag een beurtrol te worden waar ik en Matthias om de beurt wisselden van plaats.  Toen we vrijdag gedaan hadden met werken, hebben we rustig een filmpje gezien bij een gezellig vuurtje. Zaterdag hebben we uitgeslapen en dan besloten om naar Dublin te gaan. Na wat bussen missen en wachten op de taxi zijn we uiteindelijk aangekomen in Dublin. We hebben vooral de grote straten bezocht met de bekende winkels. Wat ook typisch is aan deze grote straten zijn de straatartiesten. Die trokken soms wel de aandacht. Toen we terug in het thuisfront arriveerden, hebben we besloten om nog iets te gaan drinken in een typisch Ierse pub. Zondag hebben we gewoon uitgeslapen en zoals het hoort helemaal niets gedaan en ons mentaal voorbereid op een nieuwe week bij Reynaers. Groetjes Matti en Matthias