Inschrijvingen

Inschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021

Beste ouder

Graag hadden we je, samen met dochter of zoon, welkom geheten op onze infodag en onze opendeurdag. We wilden je dochter of zoon graag laten proeven van de vele mogelijkheden die onze school te bieden heeft en je ook informeren over onze studierichtingen en onze aanpak. Jammer genoeg is dat momenteel niet mogelijk.

We begrijpen dat goed geïnformeerd zijn belangrijk is bij het maken van een nieuwe schoolkeuze of het kiezen van een nieuwe richting. Op onze website en op onze facebookpagina kan je meer info vinden: de brochures, de lessentabellen, foto’s, een filmpje…die hopelijk de sfeer van onze school een beetje weergeven.

Inschrijven op de school zelf is tot nu toe niet toegelaten, maar je kan digitaal inschrijven. Nadat je alle stappen van de inschrijving doorlopen hebt, ontvang je een bevestigingsmail met bijkomende info. Ontvang je geen bevestiging? Contacteer dan ook de school (015 24 12 42) of rita.maes@sintlambertus.be

Schrijf je liever niet digitaal in? Dan kan je tijdens de schooluren terecht op het nummer 015 24 12 42 om telefonisch in te schrijven.

De ouders, die al een afspraak gemaakt hebben om na de paasvakantie hun dochter of zoon in te schrijven, worden nog persoonlijk gecontacteerd met de vraag om de inschrijving digitaal te vervolledigen.

Neem zeker een kijkje op onze website en facebook. En aarzel niet om ons te contacteren als je meer info wil.

Dank voor je begrip en zorg goed voor jezelf en voor elkaar

directie en schoolteam

SFEERBEELD

PRESENTATIE

BROCHURE

Inschrijvingen tijdens de zomervakantie

Onze school is open

van woensdag 1 juli t.e.m. woensdag 8 juli 2020

Openingsuren:         maandag tot vrijdag van 10 u. tot 18 u.

                                    zaterdag van 10 u. tot 13 u.

van donderdag 20 augustus t.e.m. zaterdag 29 augustus 2020

Openingsuren:        maandag tot vrijdag van 10 u. tot 16 u.

                                    zaterdag van 10 u. tot 13 u.

Inschrijven kan ook na een telefonische afspraak op het nummer 015 24 12 42 of na afspraak via e-mail info@sintlambertus.be.